Cégünk megkezdte a Qubino termékek forgalmazását

Kiváló minőség, jó ár-érték arány és megbízhatóság jellemzi a Qubino termékeket.

qubino termékek

Zwave-es okosotthon termékek

..ha minőségre vágysz, megfizethető áron!

Európai gyártó, európai minőség!

qubino okos otthon

Qubino termékek

qubino relé

Qubino Z wave-es relék

A Qubino Flush Relay-el a már meglévő elektronikus berendezések (például világítás, légtechnika, stb.) integrálhatóvá válnak Z-Wave rendszeredbe. Így – a Z-Wave-nek köszönhetően – a csatlakoztatott eszközök a fali kapcsoló mellett vezérelhetők még távvezérlővel, okostelefonnal vagy szenzoros érzékelőkkel.

Qubino Smart méterek, fogyasztás mérők és figyelők

A Qubino Smart Meter egy  sokoldalú háromfázisú energiamérő berendezés, amely lakossági, ipari, valamint kereskedelmi létesítményeknél is használható. Az eszköz négyvezetékes hálózatból közvetlenül méri az energiát a feszültség és az áram alapján. Installációja egyszerű:  biztosítékdobozban levő DIN-sínre helyezendő, Z-Wave vezérlőközpont segítségével konfigurálandó. A Qubino 3-Phase Smart Meter-el távolról mérheted készülékeid, de akár az egész otthonod, házad, okosotthonod fogyasztását.

Qubino redőnyvezérlők

A Qubino Flush Shutter, Z-Wave-es vezeték nélküli technológiával bevonhatja okos-otthon rendszerébe a motoros árnykolókat, redőnyöket garázskapukat, reluxákat. Így a redőnyök és reluxák vezeték nélkül is vezérelhetők Z-Wave parancsokkal és helyben, hagyományos fali kapcsolóval is.

Qubino thermostat relé On/Off

A Qubino On/Off Thermostat kiváló választás elektromos vagy víz-működtetésű padlófűtés rendszeredhez. Kis méretének köszönhetően bárhová telepíthető, például kötődobozba. A termosztát ezen kívül méri a hőmérsékletet is digitális hőmérséklet szenzoron keresztül.

qubino okos otthon fűtés

Qubino thermostat relé Pwm

A Qubino PWM Thermostat PWM (Pulse Width Modulation/ impulzusszélesség-moduláció) technológiájú padlófűtés vezérlését teszi lehetővé. A Qubino modul a PWM technológiát használja a fűtés vezérlésére. A modul méretének, technológiájának köszönhetően bárhol elhelyezhető, például fali dobozban. A termosztát méri a hőmérsékletet is egy digitális érzékelővel.

qubino okos otthon

Qubino Rgb/Rgbw modulok

A Qubino RGBW Dimmer modul RGB/RGBW LED csöveket és égőket vezérel, különböző színekben és fényerővel. Ezáltal olyan színben pompázhat otthonod. A 16 millió szín mellett 5 előre beállított scene közül is választhatsz: óceán, villám, szivárvány, hóesés és nap.

Qubino Flush Dimmer modulok

A Qubino Flush Dimmer modullal a már meglévő világítás-rendszerek válnak integrálhatóvá Z-Wave hálózatba. okos otthon rendszerünkbe. A világítás fali kapcsoló mellett vezérelhető még távvezérlővel, okostelefonnal vagy érzékelőkkel.

Újdonság! Egyedülálló méret és tudás!

QubinoMini Dimmer modul

A Qubino legújabb fejlesztése, Mini Dimmer modul. Ez bárhová befér. Nem kell helyet csinálni neki, nem kell
dobozt mélyíteni! Rengeteg jó tulajdonsággal. Többek közt, nem kell mellé by pass modul…

A Qubino Mini Dimmer 25%-al kisebb az eddigi vezeték nélküli dimmer moduloknál. A Mini Dimmer egy MOSFET-kapcsoló, ami alacsony áramfelvételű, elektronikus transzformeres halogén lámpákat, dimmelhető kompakt fénycsöveket és LED égőket képes vezérelni.
Nullás vezetékkel és anélkül is működik (2- vagy 3-vezetékes installáció).

Qubino mini dimmer