Iratkozz fel okosotthon tippekért, trükkökért! Értesítünk akcióinkról!

Okos otthon oktatás

Elméleti és gyakorlati okos otthon oktatás

okos otthon oktatás
okos otthon oktatás

A vezeték nélküli okos otthonok területe elég nagy terület a technológia világában.

Nem elégséges egy pár órás elméleti oktatás véleményünk szerint. Ezért kitaláltunk és létrehoztuk a 2 napos oktatásunkat. Amelynél a második nap csak gyakorlati telepítés.

Együtt telepítünk okos otthon rendszert megismerve, kipróbálva milyen egy telepítés. Megismerjük a nehézségeit, buktatóit, hogy aki nálunk jár az valódi tudással gadagodva távozzzon.

Szerencsére az eddig nálunk járt résztvevők elégedetten távoztak és pozitívan nyilatkoztak erről az oktatásról. Ez az oktatás valóban hasznos és eredményes.

Vélemények (valódi) az oktatásról:

Rendszerbe foglalt, könnyedén elsajátítható anyag. A két nap alatt minden fontos információt megkaptam. Mindezt úgy, hogy teljes égészében értem is. Nyugodtan mondhatom, hogy jó befektetésnek bizonyult.
blog
V. András
Generálkivitelező
Szuper oktatást kaptunk! Mind a technológiáról mind a telepítői feladatkörökről sokat tanulhattunk. Csak ajánlani tudom! Köszönök mindent!
blog
N.Gyula
Informatikus
Szuper, nagyon színvonalas oktatás kaptunk, melyet ezúton is köszönök! Biztos, hogy kapcsolatban maradunk. Okosotthon a jövő, mely mindennap közelebb kerül. Szinte korlátlan lehetőség rejlik benne.
blog
V.Zsolt
Vállalkozó

Nálunk gyakorolhatsz is! Tanuld meg tőlünk az okos otthon telepítés csínját-bínját!

okos otthon oktatás

Okos otthon oktatás – Központban a vezeték nélküli Fibaro rendszer!

Elméleti oktatás, gyakorlati oktatás! Kis létszámban oktatunk max.3-4 fő!
Tanulj tőlünk, mi ebben dolgozunk!

fibaro teszt
okos otthon vezérlő egység
fibaro baranya megye

Megtanítunk mindenre ami ahhoz kell, hogy elindulj ezen a kalandos úton, akarj akár vállalkozást csinálni, akár csak magad számára összerakni egy jó  okos otthont!

fibaro motion sensor