Iratkozz fel okosotthon tippekért, trükkökért! Értesítünk akcióinkról!

Iotty szuper ötlet!

Iotty szuper ötlet!

Nagyon jó ötlettel, kitalációval rukkolt elő az Iotty cég, 2019-ben. Úgy döntöttek, hogy az okoskapcsolóikat más logikával fogják árulni. Elválasztották magát az okos kapcsoló alap szerkezetet és az érintőüveget. (touchglass). így okos otthonaitokat még inkább szinesíteni tudjátok.

Iotty szuper ötlet

Tehát, meg tudod venni külön a kapcsolót és az érintőüveget is. Ezáltal a későbbiekben úgy variálhatsz a színek között, hogy nem kell kapcsolót cserélned, csak párezer forintért érintőüveget. Az Iotty szuper ötlete révén, egyszerűbb lesz és olcsóbb a csere.

iotty okos kapcsoló
iotty

Most kapható a következő színekben:

  • Fekete
  • Fehér
  • Szürke
  • Bézs
  • Azúrkék

Képzeljétek csak el, hogy már megszokott okos otthonotokban eljön a festét, felújítás ideje. Bútorokat cseréltek. Lehet, hogy az okos kapcsoló színe nem lesz megfelelő. Nem kell megvenni a komplett kapcsolót, nem kell szerelni. Vásároltok hozzá egy másik színű érintőüveget és kész.

Pár perc alatt kicserélitek. Akár minden szobában tudtok igazodni a különböző színekhez és más színű üveget tudtok venni.

Na ezért szeretjük az Olaszokat..:)

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..