Iratkozz fel okosotthon tippekért, trükkökért! Értesítünk akcióinkról!

Iotty – Hangvezérlés – Hey Siri :)

iotty

Mivel úgyis szakad az eső és vihar van, kitűnő az alkalom, hogy az újításokat próbálgassuk. Az Iotty okoskapcsoló is felvette a repertoárjába a Siri kompatibilitást. Az iphone személyi aszisztense egyébként remekül teszi a dolgát.  Nagyon nagy kár, hogy nincs magyarul. Elkezdtük összekötögetni a kapcsolóinkat az app.-on keresztül a Siri-vel. Tudsz fel-le kapcsolgatni tetszőleges Iotty kapcsolókat. Akár a háttérvilágítást is tudod hanggal vezérelni.
Elég kényelmes így ügyködni, 1-2 nap alatt meg lehet szokni.

iotty siri

Iotty hangvezérlés - Sirivel! Egyszerű-nagyszerű!

iotty
iotty okos kapcsoló

Az Iotty kapcsolónkra hangvezérlést beállítani pofon egyszerű. Akinek van már iotty kapcsolója az tudja, hogy, különböző automatizálást, az “Automation” menü alatt választhatjuk ki. Most már a listában rögtön ott találjuk a Siri integrációt. a lenyíló menüben kiválasztjuk, hogy melyik kapcsolónkhoz adjuk a hangvezérlést és kiválasztjuk a parancsot. Ezután a Sirivel felvesszük a hangot és már mehet is a hangvezérlés! 🙂

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..